Casa fam. Noica (103.85 mp)


Regim de înălțime: parter cu mansardă
Suprafață locuibilă: 97,71 mp
+ cameră tehnică: 6,14 mp
Suprafață desfășurată: 133,90 mp
Suprafață utilă: 103,85 mp
Volum construit: 543,00 mc
Dimensiunile clădirii: 12,66 m x 13,00 m
Unghiul acoperișului: 35 deg
Suprafața acoperișului: 143,00 mp
Dimensiuni minime parcelă: 21,00 m x 18,16 m
PREȚUL PROIECTULUI

3635 lei

Proiect complet în fază D.T.A.C. (documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire) incluzând părțile de arhitectură, structură și instalații.

PLAN PARTER

PLAN MANSARDĂ

DESPRE

“Casa familiei Noica este un proiect modern de locuință unifamilială. Proiectată pentru a fi  utilizată pe tot parcursul anului. Corpul mic, regulat a fost acoperit cu un acoperiș cu două terenuri, ceea ce face casa ideală atât pentru zonele de recreere de la malul mării, pădure sau munți, precum și parcele suburbane. Geamurile mari, cu două etaje, garantează priveliști de neuitat în afara ferestrei și subliniază imaginea modernă a casei. Pergola caracteristică în jurul clădirii crește atractivitatea întregului și face casa și mai unică. Terasele în aer liber sunt un loc ideal pentru a vă relaxa toți rezidenții. Fațada casei a fost proiectată din materiale naturale, cum ar fi piatră și sfert de lemn. Țiglă ceramică antracit și tâmplăria închisă ferestrei contrastează cu fațada pentru a forma un întreg interesant. Interiorul casei impresionează prin ingeniozitatea și aspectul funcțional al camerelor. Datorită vizualizărilor fotorealiste și elementelor de bun gust ale echipamentelor, casa va fi un loc minunat pentru relaxare și relaxare pentru întreaga familie și oaspeții invitați. Bucătăria și sala de mese, livingul și zona de relaxare de la mezanin creează un spațiu spațios, multifuncțional, care poate fi ușor adaptat la activitățile și preferințele zilnice ale gospodăriei. Zona de living poate fi extinsă și mai mult prin deschiderea livingului către o terasă frumoasă de vacanță, care în timpul lunilor de vară va fi cel mai atractiv loc din întreaga casă. La parter există, de asemenea, un dormitor de familie adiacent la o baie confortabilă, o toaletă separată și o cameră utilitară care servește ca o spălătorie, în același timp. La mezanin există 2 dormitoare, concepute pentru până la 4 persoane. Este o casă cu un design interesant, atrăgător și interioare frumoase, calde și confortabile – o propunere excelentă pentru o familie modernă.

Construcția vizată respectă în totalitate normele în vigoare privind materialele folosite, asigurând un echilibru termic adecvat, izolație acustică și un microclimat sănătos.

FUNCȚIONAL

PARTER
1. Vestibul 4,87 mp
2. Hol 9,32 mp
3. Dormitor 11,46 mp
4. Baie 5,60 mp
5. Camera de zi 28,20 mp
6. Saună 2,33 mp
7. Toaletă 1,36 mp
8. Cameră tehnică 6,14 mp
MANSARDĂ
1. Mezanin 14,26 mp
2. Dormitor 10,11 mp
3. Dormitor 10,11 mp

COTE DE NIVEL

SIMULĂRI 3D

SIMULĂRI 3D

SIMULĂRI 3D

FAȚADE

ÎNCADRARE ÎN TEREN

MODIFICĂ DUPĂ BUNUL PLAC

La oricare dintre proiectele noastre se pot modifica diferite elemente, majora sau micșora deschideri, recompartimenta funcționalul, se pot modifica înălțimi de nivel, interveni în arhitectura fațadelor sau panta acoperișului după bunul plac.