Casa fam. Romila (137.88 mp)


Regim de înălțime: parter
Suprafață locuibilă: 134,78 mp
+ cameră tehnică: 3,10 mp
Suprafață desfășurată: 178,25 mp
Suprafață utilă: 137,88 mp
Volum construit: 771,20 mc
Dimensiunile clădirii: 22,35 m x 9,04 m
Unghiul acoperișului: 40 deg
Suprafața acoperișului: 244,52 mp
Dimensiuni minime parcelă: 28,35 m x 17,04 m
PREȚUL PROIECTULUI

4826 lei

Proiect complet în fază D.T.A.C. (documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire) incluzând părțile de arhitectură, structură și instalații.

PLAN PARTER

DESPRE

„Proiectul casa familiei Romila este unul modern, pentru 4-6 membri de familie. Corpul are un aspect tradițional, cu un acoperiș în două ape. Datorită materialelor sale diverse de finisare, este o alternativă interesantă și originală pentru forme populare de clădiri rezidențiale. Lipirea vizuală a acoperișului cu fațada obținută prin acoperirea ambelor elemente cu panouri de tablă acoperită cu pulbere închisă face ca imobilul să fie un monolit. Ardezie geometrică de panouri din lemn accentuează geamuri impunătoare de diferite dimensiuni, zona de intrare, peretele de sus și offset-ul acoperișului casei. Cele menționate mai sus creează o zonă de recreere deschisă la grădină, unde geamuri verticale extinse invită în afara casei, expunând spațiul obținut prin legătura deschisă a camerei de zi. Două trepte joase accentuează intrarea în clădire. Un vang reprezentativ, cu un dulap spațios, deschide zona privată a gazdelor. 2 băi, o spălătorie, o cameră utilitară și trei dormitoare cu o singură linie sunt centrate în jurul unei linii lungi de transport care duce la zona de living. Acolo, bucătăria este deschisă spre locul de luat masa și livingul spațios. Grinda de acoperiș nedezvoltată menționată mai sus umple zona de relaxare cu lumină și aer. Clădirea dreptunghiulară este înconjurată din exterior de o terasă mare, ceea ce face ca numeroasele oportunități de geamuri să fie folosite de grădină și de organizarea zonelor de odihnă accesibile din mai multe camere. Avantajul proiectului este capacitatea de a face modificări funcționale și de a adapta spațiul la cerințele individuale, personalizate ale investitorilor. Acest lucru face ca proiectu să fie o soluție universală pentru familiile cu nevoi diferite și, în plus, face mai ușoară evoluția cu schimbări în viața membrilor gospodăriei.”

COTE DE NIVEL

Construcția vizată respectă în totalitate normele în vigoare privind materialele folosite, asigurând un echilibru termic adecvat, izolație acustică și un microclimat sănătos.

FUNCȚIONAL

1. Vestibul 5,00 mp
2. Garderoba 3,90 mp
3. Hol 5,20 mp
4. Hol 10,80 mp
5. Baie 3,70 mp
6. Spălătorie 4,70 mp
7. Bucătărie 12,20 mp
8. Camera de zi 39,70 mp
9. Dormitor 14,25 mp
10. Dormitor 13,45 mp
11. Dormitor 16,20 mp
12. Baie 5,68 mp
13. Centrală termică 3,10 mp

SIMULĂRI 3D

FAȚADE

ÎNCADRARE ÎN TEREN

MODIFICĂ DUPĂ BUNUL PLAC

La oricare dintre proiectele noastre se pot modifica diferite elemente, majora sau micșora deschideri, recompartimenta funcționalul, se pot modifica înălțimi de nivel, interveni în arhitectura fațadelor sau panta acoperișului după bunul plac.