Casa fam. Vasilache (179.22 mp)


Regim de înălțime: parter + mansardă
Suprafață locuibilă: 151,95 mp
+ cameră tehnică: 7,00 mp
+ garaj: 20,27 mp
Suprafață desfășurată: 232,98 mp
Suprafață utilă: 179,22 mp
Volum construit: 947,00 mc
Dimensiunile clădirii: 11,25 m x 19,43 m
Unghiul acoperișului: 35 deg
Suprafața acoperișului: 233,80 mp
Dimensiuni minime parcelă: 19,25 m x 28,93 m

PLAN PARTER

PLAN MANSARDĂ

COTE DE NIVEL

DESPRE

“Casa familiei Vasilache este următoarea casă din seria de proiecte din studioul nostru. Clădirea a fost proiectată în stilul la modă al hambarului. Casa este parter cu mansardă. Este acoperită cu un acoperiș de 35 de grade. Corpul este cât se poate de simplu și modern. Pentru design s-au folosit detalii și materiale interesante pentru a îmbunătăți aspectul exterior. În primul rând, caracterul clădirii este creat prin placarea cu clincher pe pereți, combinată cu inserții gri, tâmplărie gri și țiglă gri – grafit. Combinația de materiale și detalii utilizate a creat un efect vizual de succes. Casa este modernă, simplă și în același timp elegantă și prezentabilă. În designul casei, detaliul principal care distinge fațada din față este partea de intrare, cu o platformă, un acoperiș interesant și o ușă de intrare. De pe fațada din spate, acest tratament a fost repetat în zona bucătăriei. Fără îndoială, cel mai interesant este partea de sus a casei, cu o fereastră care trece prin întreaga înălțime a fațadei, care luminează camera de zi cu gol și mezanin, deschizând interiorul spre o terasă cu o pergolă și o grădină. Casa este proiectată astfel încât camera de zi să fie iluminată pe trei laturi ale clădirii, ceea ce vă permite să o localizați pe un teren nefavorabil – cu intrarea dinspre sud sau cu o grădină pe lateral. La proiectarea interiorului, am încercat să potrivim confortabil patru camere + living și toate camerele suplimentare necesare. Intrăm în casă cu un vestibul confortabil direct în zona de zi, cu un living, sufragerie și o peninsulă de bucătărie parțial închisă. Bucătăria este conectată la o cămară și la o spălătorie cu ieșire în spatele casei. De cealaltă parte a casei avem trei dormitoare, inclusiv un dormitor pentru părinți cu dressing, baie și cameră suplimentară – studio sau dormitor suplimentar. Prin ușa dublă și un hol suplimentar, casa se conectează la garaj și camera tehnică. Deasupra parterului a fost proiectată o mansardă cu gol deasupra camerei de zi, un mezanin cu scări și cu un spațiu suplimentar de tip mansardă, care poate fi lăsat ca mansardă (depozit) sau transformat în camere suplimentare de utilitate – în funcție de dorințele proprietarului. Această casă este una confortabilă, cu arhitectură modernă și atractivă, proiectată pentru o familie de patru și cinci persoane. Clădirea este eficientă din punct de vedere energetic, are un design simplu, va fi ușor de construit și ieftin de întreținut.

Construcția vizată respectă în totalitate normele în vigoare privind materialele folosite, asigurând un echilibru termic adecvat, izolație acustică și un microclimat sănătos.

FUNCȚIONAL

PARTER
1. Vestibul 4,05 mp
2. Hol 8,23 mp
3. Camera de zi 35,08 mp
4. Bucătărie 12,00 mp
5. Spălătorie 2,67 mp
6. Cămară 1,17 mp
7. Toaletă 2,28 mp
8. Coridor 5,51 mp
 
 
9. Cameră 10,80 mp
10. Cameră 10,80 mp
11. Depozitare 3,16 mp
12. Garaj 20,27 mp
13. Cameră tehnică 7,00 mp
14. Dormitor cu dressing 13,10 mp
15. Baie 6,12 mp
16. Cameră 6,72 mp
MANSARDĂ
1. Mezanin 10,23 mp
2. Mansardă 20,03 mp

SIMULĂRI 3D

FAȚADE

ÎNCADRARE ÎN TEREN

MODIFICĂ DUPĂ BUNUL PLAC

La oricare dintre proiectele noastre se pot modifica diferite elemente, majora sau micșora deschideri, recompartimenta funcționalul, se pot modifica înălțimi de nivel, interveni în arhitectura fațadelor sau panta acoperișului după bunul plac.

Casa din proiect - proiecte de case